Bedrijfsbezoek Jong Ondernemen

Reinier Schumer, oud-leerling en eigenaar van Pears, ontving afgelopen dinsdag onze Jonge Ondernemers. Nadien plaatste hij bijgaand bericht op de socials:

Onlangs werd ik door P. Kamminga van het Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum gevraagd om een groep leerlingen iets te vertellen over mijn ervaring als ondernemer. De leerlingen volgen op school het traject junior companies, waarbij ze zelf een bedrijf opzetten. Omdat ik zelf ook uit de regio kom en een eigen bedrijf heb, vonden ze het leuk als ik mijn ervaringen met hen zou delen.
Uiteraard stond ik hier voor open en om het helemaal compleet te maken heb ik ze uitgenodigd voor een bedrijfsbezoek bij ons op kantoor.

Gisteren was het zover, de leerlingen en docent kwamen langs voor het bedrijfsbezoek. Ik heb ze verteld over mijn ervaringen als ondernemer, wat er allemaal bij komt kijken, waar je allemaal rekening mee moet houden als ondernemer en over de ups & downs. Daarnaast heb ik antwoord gegeven op vragen die zij over Pears | Zorg & Onderwijs hadden en heb ik tips gegeven over hun eigen bedrijven/ producten.

Een erg geslaagde middag, waar ik met plezier op terug kijk.

De ondernemingen/ producten van de leerlingen zijn te vinden via Instagram:
@lavelacompany
@venga_jo