Directie gaat het dak op

Directie gaat het dak op

In maart van ieder jaar starten de voorbereidingen van de meeloopdagen en open dagen van alle scholen binnen Stichting Voortgezet Onderwijs Eemsdelta. De open dagen voor het Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum en de George Martens School staan gepland op donderdag 30 januari 2020.
Met de aangekondigde stakingen in het onderwijs op donderdag 30 en vrijdag 31 januari zijn wij genoodzaakt om dit te verschuiven. Om tot een geschikt moment te komen is eerst grondig onderzoek verricht om te kijken, dat er niet een nieuwe datum gepland wordt, waarop een andere school de open dag gepland heeft.

De nieuwe data voor de open dagen zijn:

Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum         
donderdag 23 januari 2020 van 16.00-20.00 uur

George Martens School
maandag 27 januari 2020 van 17.00-19.30 uur

Meeloopdag
De meeloopdag voor RPCL staat gepland op woensdag 22 januari van 14.00-16.00 uur. Die gaat op dezelfde eerder aangekondigde datum en tijdstip door. Meld je aan via website cleveringalyceum.nl
De meeloopdag voor de Rutger Kopland School is al geweest.

Stunt
Hoe brengen we deze boodschap onder de aandacht? Hiervoor ging de directie het dak op. Aan de scholen hangen doeken, waarop de open dag staat aangekondigd. Die moet natuurlijk aangepast worden. Hiervoor zijn collega’s met verf en kwast het dak opgeklommen om de datum aan te passen. In alle uitingen vanaf januari 2020 is de juiste datum te vinden.